top of page
76a19557da11448087aaafdbd2729d86-0001_edited_edited.jpg
  • Instagram
Så åbner vi dørene igen med en ny renoveret butik.
Se her!!!

Hvis de ønsker at sælge deres pels, bedes de skrive på vores hjemmside eller ringe til os på nr.

39 63 30 48

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vær den første til at få at vide når vil holder arrangementer eller udslag

Tak!!!

Services

Ring eller skriv til os vi du er interesseret i en af vores servicer vi tilbyder. Du er også yderst velkommen til at komme forbi til en kop kaffe.

thumbnail_BAP_2600808_ex_01_edited.jpg

Opbevaring

Få din pels til at holde i flere år. Vi har et gigantisk køleskab til din pels så den kan holde over sommen!

ann_AP_pelsauk-e1443424046156.jpeg

Redesign

Få din pels til at passe perfekt til dig. Vi er en af de eneste pels firma der har deres eget værksted til at skræddersy din pels til dig så du elsker den endnu mere

Finn - alexpetersen-.jpg

Sælger din gamle pels

Har du en gammel pels der bare ligger og flyder. Vi sælger din pels for dig. Så du tjener penge på det du ikke bruger mere. 

Alex Petersens historie

Alex Petersen har designet og produceret eksklusive pelse i 5 generationer. Indehaver Viggo Alex Petersen viderefører i dag de stolte traditioner, som blev startet tilbage i 1903. Dermed værner han også om det ædle gamle håndværk - udvælger og håndfremstiller de skønneste og fineste pelsværker. Hver pels er sit eget lille kunstværk, med nøje udvalgte silkefor og knapper, der understrejer de fine detaljer. Alex Petersen har allieret sig med nogle af pelsbranchens største, unge talenter, der bistår med at udvikle nye designs. I Alex Petersens forretninger hænger ultramoderne snit side om side med de klassiske pelse, for begge dele er firmaets lidenskab. At præsentere vores kreationer på den måde giver det ekstra lille raffinement, der er med til at understrege det unikke i hver enkelt pels. De fleste af pelsene bliver fremstillet på Alex Petersens eget buntmagerværksted i Danmark eller i Italien. 

Find os

Adresse

Skodsborgvej 305 F, 2850 Nærum

Kontakt

Åbningstider

Man - Tir

10:00 – 17:00 

Onsdag

LUKKET

Tor - Fre

10:00 – 17:00 

Lørdag

10:00 – 14:00 

​Søndag

Lukket

Om Alex Petersen

A Life of Fashion

Alex Petersen Flagshipstore og pelsopbevaring i Nærum har 1600 kvadratmeter dedikeret til ekslusivt pelsdesign. Alle med det særlige udtryk som kun dygtigt håndværk udstråler. 

Viggo Alex Petersen er synonym med bæredygtige forretningsmodeller og koncepter til stor gavn for kunderne. Vi har vores egen luksus kølekælder.

Vi har eget buntmageri/værksted vor vi bl.a.kan udbedre kundernes pelse.

Vi laver redesign og alt inden for pelse.

bottom of page